tafeltennis
Door: Rik
Blijf op de hoogte en volg Rik
27 Mei 2008 | Duitsland, Dortmund
Net als vorige week hadden we vandaag aan het eind van de middag een tafeltennistoernooitje. In de sporthal, hier tegenover ons appartementencomplex. Daar hebben ze een aantal mooie tafels! Vorige week werd ik tweede (van de acht) en verloor ik van studiegenoot Tijmen (hij werd eerste). Vandaag was het dus de dag van de revanche. Want ik heb een hekel aan verliezen!!!!
Helaas speelden we vandaag geen sets maar speelden we onderlinge partijtjes tegen elkaar in vier minuten. Wie in die vier minuten de meeste punten was de winnaar. Een waardeloze manier van spelen, maar het moest maar. Veel liever speel ik gewoon in sets van 11 punten. Wederom waren we met acht personen.
Na een kwartier te hebben ingespeeld begon ik tegen de grootste concurrent van de dag: Tijmen. Ik moest winnen en dus moest ik geconcentreerd blijven spelen. Dat lukte en volledig terecht won ik met 11-6! Daarna kwam ik hem nog twee keer tegen, maar verloor ik. Een keer met 12-10 en een keer met 10-8. Balen! De overige partijtjes heb ik, op een enkeling na, gewonnen. Voor volgende week is het dus duidelijk: winnen!!
Vanavond ga ik nog eventjes trainen bij Grün Weiss. Hopelijk nu wél met korven, maar dat zal wel goed komen. We trainen namelijk weer ‘gewoon’ in de zaal. Voor de rest heb ik vandaag niet zo veel gedaan. De twee lessen die we hadden vielen uit. Vanmiddag zijn we eventjes in de stad geweest en verder heb ik rustig aan gedaan. Vanochtend ben ik nog naar de universiteit gefietst om mijn startnummer op te halen. Het startnummer voor de Campuslauf van morgenavond. Een hardloopwedstrijd van de universiteit over 10 kilometer. Leuk, maar zwaar! Mijn doel is om binnen de 42 minuten te blijven, maar dat zal nog lastig worden. Hoe de conditie is? Geen idee. Ik ga gewoon zo hard mogelijk lopen en dan zien we het wel!
28 Mei 2008 - 10:44
Greetje:
Nou, dat je hard kunt lopen hebben we wel bij de sponsorloop van LDODK gezien!
Ben benieuwd hoe dit gaat!
Groetjes, Greetje