Bezoek van Albert Heijn collega's!
Door: Rik
Blijf op de hoogte en volg Rik
28 Juni 2008 | Duitsland, Dortmund
Vandaag krijg ik bezoek van 2 Albert Heijn collega's. We gaan vanmiddag ff de stad bekijken, daarna ergens eten en vanavond natuurlijk even stappen in Dortmund. Het zal wel een gezellige dag worden! Helemaal omdat het natuurlijk feest is in de stad, want Duitsland heeft de finale van het EK voetbal bereikt.
Zondag ga ik uiteraard de finale in de stad bekijken. Het belooft een groot feest te worden!! Hopelijk wint Duitsland, want ik wil wel eens meemaken hoe dat hier wordt beleefd. Volgens mij is het dan de hele week feest hier!
Voor de rest vliegt de tijd voorbij. Ik heb het eigenlijk helemaal niet druk, maar ik vermaak me nog prima! Weinig les, veel uitslapen en voor de rest wat trainen, de stad in om boodschappen te doen en een beetje sporten. Gisteren heb ik weer eens getraind bij Grün Weiss. Lekker in de zaal! Dat was toch alweer twee weken geleden dat ik daar geweest was. Veel personen waren er niet, maar dat was niet erg want nu waren er 9 mensen en konden we dus lekker de hele avond partij doen. Ik heb me wel anderhalf uur flink kunnen uitleven!
Voor de rest staat er niet veel op het programma voor de komende week. Het ligt er aan wat Duitsland morgenavond doet. Sowieso hebben we komende woensdagavond nog een feest. Misschien ga ik volgend weekend nog wel naar Nederland, als er hier niks te beleven is. Maar dat zie ik tegen die tijd wel weer. Eerst het WEEEEKEND!!!!!