De afgelopen week
Door: Rik
Blijf op de hoogte en volg Rik
05 Juli 2008 | Duitsland, Dortmund
Wat heb ik de afgelopen week eigenlijk allemaal gedaan? Hier even een overzicht:
Op zondag ben ik de hele dag in Bochum geweest. Daar was namelijk het Duits kampioenschap wielrennen. Ik vind het heerlijk om op zo'n dag een beetje rond te lopen langs het parcourse, bij de start en bij de ploegenbussen. De renners moesten 11 ronden van 19 kilometer rijden. Ik was er vanaf de start bij en na iets meer dan vijf uur koers zag ik Fabian Wegmann van team Gerolsteiner winnen. Mooie overwinning, hij was er zelf ook erg blij mee uiteraard!
's Avonds was de EK finale, maar daar heb ik in het vorige bericht al genoeg over verteld. Maandag een rustige dag gehad met 1 college, dinsdag hadden we 2 colleges en 's avonds heb ik met Tijmen getafeltennist. Wéér verloren helaas, maar het verschil was donders klein. Dus komende dinsdag ga ik winnen!!
Op woensdag hadden we 1 college en 's avonds hebben we een film gekeken (De zwarte meteor) Donderdag zijn we naar Gelsenkirchen geweest om een training van Schalke 04 te bekijken. Daar is Fred Rutten trainer/coach en Youri Mulder assistent. Een prachtig trainingscomplex heeft Schalke daar! Fred Rutten is er ontzettend populair. Als laatste verliet hij het complex omdat hij zoveel handtekeningen moest zetten. Daarna hebben we nog eventjes het stadion bekeken en vervolgens zijn we terug naar Dortmund gegaan. Later in de middag hadden we nog een college.
Vrijdag was een rustige dag, zonder college. Heerlijk uitgeslapen, macaroni met salade gegeten op de uni en 's middags boodschappen gedaan in de stad. 's Avonds getraind bij Grün Weiss en zo zat de vrijdag er ook alweer op.
Op zaterdag, vandaag dus, heb ik eigenlijk de hele middag naar de Tour de France gekeken. Ben nog wel eventjes buiten geweest om een klein stukje hard te lopen. Eigenlijk een heerlijk weekje. Nog 12 dagen en dan weer naar Nederland!